Større arbejdsglæde via bedre mails

_I5X7387_I5X7385_I5X7380_I5X7382

 

 

 

Foredrag:
Skriv bedre mails og styrk arbejdsglæden og effektiviteten

I dette underholdende og kompetanceudviklende foredrag styrkes deltagernes grundlæggende forståelse af mail-kommunikation. Hvad er betydende for om en mail virker, eller om den rammer helt ved siden af?  Efter foredraget vil deltagernes sprogforståelse være højnet til et niveau, hvor det bliver motiverende både at læse og skrive mails.

Når deltageren gennem forståelsen ad de syv overordnede skriveråd, formår at afkode modtagne mails, stiger glæden ved at skrive korte, venlige og effektive mails. At skrive mails bliver underholdende og dermed motiverende – på samme måde, som nogle finder det inspirerende at løse kryds-og-tværs eller lægge puslespil.

Thomas Uhrskov har et kærligt og konkret forhold til det skrevne ord. I foredraget gør han brug af videoklip, radio, friske frugter og rigtig mange underholdende eksempler fra den virkelige verden.

Foredraget er bestemt ikke en undervisningstime i komma-sætning og grammatik, for Thomas Uhrskov tager udgangspunkt i hvordan vi alle tænker, taler og føler. Undervejs vil der være enkelte skriveøvelser og overraskende tankeekspeimenter, som rokker ved deltagernes sproglige erkendelser.

Foredraget tager udgangspunkt Thomas Uhrskovs bog om bedre mailskrivning:  “De Lysende Taster”. Bogen er en lærebog skrevet i romanform, og deltagerne modtager hvert et eksemplar i forbindelse med foredraget. Deltagerne får også et computerprogram, der hjælper med at huske det lærte, samt en række konkrete skrive-værktøjer, hvilket sikrer en fælles forståelse af effekten af god kommunikation.

Foredraget varighed er cirka halvanden time.

bagsideqKurser:
Skriv bedre mails og styrk arbejdsglæden og effektiviteten

Halv- og heldags kurserne går i dybden med sproglig afsmitning, skjulte budskaber, vinkling, formål og strategi. Deltagerne får en række udviklende skrive-opgaver og disse gennemgås i detaljer. Gennem øvelser arbejdes der med Produktions Orienteret Tekstanalyse (POT) og der opsættes fremtidige parvise samarbejder mellem medarbejderne.

Kurserne kan tilbydes som både som halv- og heldagskurser.